Bayern 3-0 Steaua (cronica)

     Pe finalul meciului comentatorii încercau să explice ilogica schimbare a lui Dorinel (B. Stancu – Tiago Gomes) motivând că antrenorul încearcă să evite o înfrangere umilitoare care ar putea sa-l coste poziţia. Păi, fără supărare, dar 0-3 nu e un scor destul de umilitor?

     Primele 10 minute ale meciului au fost de infarct, nici acum nu ştiu cum am scăpat fără gol, pentru că pe final să echilibrăm meciul şi chiar să avem câteva ocazii de a marca prin Rădoi şi Goian.

     Ribéry a fost de neoprit pe partea stângă, Dayro Moreno fiind primul care a reuşit să-l deposedeze abia prin minutul 42.

     Repriza a doua s-a desfăşurat cam pe aceleaşi coordonate, cu un Bayern furibund care ne-a terminat. Nu ştiu ce a fost în capul lui Goian, care la faza primului gol în loc să degajeze balonul, a vrut să iasă prin pase şi a pierdut mingea la marginea careului. Al doilea gol a fost din offside, dar nu mai contează, iar al treilea gol ar trebui să fie pus în dictionar la definiţia noţiunii de contraatac.

     Zapata – Meci destul de reuşit, intervenţii extraordinare la Toni (min 5) şi la scăparea lui Klose din repriza a doua. Poate dacă ar fi ieşit decis la faza primului gol, reuşea să-i închidă unghiul lui Klose.

     Golanski – Departe de forma de anul trecut, a fost jalon de antrenament pentru Ribéry aseara. Însănătoşire cât mai grabnică pentru Ogăraru, că altfel sunt probleme mari pe dreapta.

     Goian – Deseori depăşit de Luca Toni la duelurile aeriene, greşeală mare la primul gol.

     Ghionea – Joc mediocru, nici nu s-a impus, dar nici n-a fost depăşit foarte evident de adversari la duelurile directe.

     Petre Marin – Joc destul de exact, a şi avut noroc că pe partea sa Oddo nu prea a urcat în atac.

     Nicoliţă – Inexistent în atac, inexistent în aparare. M-aşteptam să alerge mai mult dupa Ribéry.

     Rădoi – Joc foarte bun în prima repriza, în a doua nu s-a mai văzut deloc, ca de altfel asemenea tuturor coechipierilor.

     Ovidiu Petre – Accidentările l-au scos din forma de anul trecut. Mai bine n-ar fi forţat pe finalul ăsta de sezon, pentru că oricum nu joacă mai mult de 50 de minute şi se pierde o schimbare cu el.

     Szekely – O deposedare foarte importantă la Oddo pe finalul primei reprize, în rest nimic. Pare un alt caz de jucător „născut talent, murit speranţă”

     Bogdan Stancu – Se zbate, aleargă enorm, dar nu prea se întâlneşte cu mingea. Dorinel ar fi trebuit să înteleagă că el e marcator, nu pivot pentru coechipieri.

     Dayro Moreno – Singurul jucator care mi-a placut. Cel mai periculos în prima repriză, un călcâi de senzaţie, o cursă extraordinară după recuperarea aceea la Ribéry.

     Lovin – Când intră ca rezervă pare foarte timorat. A jucat puţin şi slab.

     Tiago Gomes – Jucător de perspectivă, ar trebui să fie titular în locul lui Ovidiu Petre.

     Semedo – Baiatul ăsta n-are treabă cu fotbalul! Ar trebui să petreacă iarna la Buzău, poate învaţă acolo cum se marchează cu poarta goală, cum se face un stop înspre poartă, etc, chestii elementare.

      Una peste alta, norocul nostru că Fiorentina e sub noi ca joc. În mod normal trebuie să îi batem în Ghencea şi să ne calificăm în dauna lor în UEFA. Oricum, cred că pe 10 decembrie o să-l injur mai mult pe Semedo decât pe mutu…

Reclame

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

One response to “Bayern 3-0 Steaua (cronica)

  • Jighi

    =))))))))=))))))))))) ce ai ma cu mireeeellllll raddddoiiiii ?
    ce ti-a facut..oricum u nu stiai ca aia sunt varza toti? :-j lasa ma jighi noi sa fim santosi..lasa ca ne facem noi patroni de cluburi si atunci castigam tot ce se poate;))

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: