Despre prietenie (11)

     Total neobligat şi nebătut la cap de vreo lună încoace, m-am decis să scriu ceva draguţ şi despre o altă bună prietenă, „contesa” Mădik.

     Fire tot timpul veselă, extreeeeeeeeem de volubilă, plină de graţie asemeni unei gazele (dopate*). Şi-a păstrat aceeaşi graţie şi când a mers prin noroaiele de la casele de bilete din Ghencea pentru a-mi cumpăra bilet la meciul cu Fiorentina de iarna trecută.

     De asemenea este o făptură de o moralitate ieşită din comun, care, găsind un telefon pe jos la Zilele Craiovei, l-a dus la poliţie, în loc să-l amaneteze pentru bani de bere cum ar fi dorit alţii… Fiind atât de drăguţă şi Dumnezeu o ajută şi a înconjurat-o de noroc: în primul rând mă cunoaşte pe mine, iar asta e evident o monstră de noroc pentru orice are onoarea :), apoi au fost cazuri în care a găsit şi bani sau tricouri cu 20 CM în 5 minute de la intrarea în mega discoteca Tineretului (să sarăăăăăă-n aeeeeeeeeeeer!!!!)

     Una peste alta, atunci când îşi dă jos brăţara D&G care probabil e mai scumpă decât calculatorul la care scriu acum, Mădik se transformă în cea mai adorabilă gospodină, gata să prăjească nişte cartofi chiar şi la 2 noaptea.

     Cu mult drag şi un pic de răutate, că altfel n-aş fi eu, aşa am ştiut s-o descriu cel mai bine pe Mădik, căreia îi şi urez din nou „La mulţi ani!” de onomastică.

______________

* expresie © Flaf

Reclame

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

One response to “Despre prietenie (11)

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: