1 an

     Astăzi blogul împlineşte 1 an.

     A fost un an lung, cu multe articole geniale, articole ce ţin de diafan, articole care au revoluţionat mentalităţi şi au schimbat în bine viaţa cititorilor şi a planetei în general.

     Vreau sa încep prin a mă felicita, a-mi ura la mulţi ani şi la cât mai multe articole de o valoare la fel de inestimabilă ca şi precedentele.

     Apoi continui prin a mulţumi persoanei care are cel mai mare merit la inspiraţia ce a dus la crearea celor scrise. Este vorba de o persoană mirobolantă pe care o consider un fel de model, deoarece este uşor de admirat şi de apreciat. Are răbdare din plin, întotdeauna ceva bun de spus oricui îi cere sfaturi, întotdeauna dispusă să ajute, să facă imposibilul posibil şi improbabilul certitudine. Un suflet de aur care este dublat de o minte ageră, perspicace şi spirituală la nivel metacognitiv. Şi dacă toate aceste calităţi nu ar fi de ajuns, mai mult decât orice, această persoană este MODESTĂ. În cel mai exhaustiv sens al cuvântului. Această persoană sunt eu, artistul nedecelat, prizonier într-un trup de inginer.

     Lăsând gluma la o parte, chiar vreau enumăr câteva persoane foarte dragi mie care m-au susţinut sau/şi inspirat (cu bune, cu rele) în ceea ce priveşte superblogu’. Aici le-aş menţiona pe Mădă, Cami şi Valentina. Ar mai fi Adela, Mădik, Nelly sau Kindera. Eventual Jighi, asociatul meu de la Jighi&Jighi şi de la viitoarea megacompanie de gaming, Jighisoft. Nu uit nici măcar de Irina.

     O altă secţiune specială de mulţumiri e rezervată celor care-mi sunt colege de blogging şi ale căror cititor fidel am ajuns. Datorită lor am descoperit cărţi precum „Brida” de P. Coehlo sau filme gen „Ensemble, c’est tout„. Ca să nu mai vorbesc că am mai şi „copiat” poezii în care mă regăseam aproape total (probabil o stare telepatică între berbeci, cine ştie?). Donc, je vous remercie Eliza (ţie îţi mulţumesc chiar pentru mai multe decât discuţiile de blog 🙂 ) et Silvia!

     Cam ăsta a fost primul sezon de shoturi de V33, să ne-auzim mai voioşi, mai fericiţi şi cu Steaua campioană la anul!

     PS: Pentru a vă scuti (pe unii) de căutatul prin DEX, va ofer şi următoarele definiţii:

– diafan = de poveste, extraordinar

– mirobolant(ă) = minunat(ă)

– exhaustiv = total, complet

– (ne)decelat = (ne)descoperit

Anunțuri

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

11 responses to “1 an

 • Eliza

  🙂 La multe articole la fel de extraordinare 🙂 La mai adanci si mai diafane 🙂

  Multumesc pentru multumirile astea de aici. Dar as zice: Nu ai pentru ce! Oricum, Cu Placere! Si altadata! 🙂

 • ultimulunicorn

  😀 😀 😀 hai la multi ani, si tin sa fac o observatie – si eu ca si Steaua am primit doar o mentionare a numelui, ok, eu un link in plus 😛 !

  pt asta si nu numai – I won’t blow you!!! 😀 zic doar sa cresti mare, berbecule! 😉

 • Dutzu

  Auzi unicornu’ care nu tine cu ce echipa trebuie, partea cu telepatia dintre berbeci la cine crezi ca se referea? :-w

  app, apreciez ca in sfarsit respecti Stelutza incat sa-i scrii numele cu S mare 😀

 • unicornu' intepator

  nu pe ei ii respect, incerc sa-ti fac tie pe plac 😉

 • Dutzu

  Esti o draguta, iar eu un rasfatat. Dar merit! =))

 • Valentina

  La multi ani supereroule! 🙂 :* La cat mai multe articole superinspirate, superextraordinare, supernemaipomenite pentru anul care urmeaza……..iar daca se poate cat mai (si) pe intelesul meu:P..

 • Jighi

  LA MULTI ANI shoturidev33 ! sper ca acesta sa fie primul din sirul foarte lung de ani ai blogului:D. Cum toti iti ureaza sa ai parte de articole cat mai bune , eu iti zic doar sa ai parte de cat mai multe articole pline de modestie (ceea ce nu cred ca se va intampla vreodata:P).

  La multi ani sensibilule (prietenii stiu de ce>:)) sa cresti mare impreuna cu blogul si la cat mai multe articole(ink astept articolul meu:-W)

 • meme

  hmm..asa de specific tie..ce sa-ti mai zic?(dupa ce am ramas masca citind ,,blow me”),sa continui sa ne binedispui cu tot mai multe articole inspirate(scrise fara rautate)..

 • ony

  La multi aaaaaani! (vezi ca ai uitat sa dai de baut!! :D)

 • shai_shui

  la muuuultiii multiii ani si la cat mai multe articole care sa ne incante sinapsele!!!! primeste din partea mea cele mai sincere felicitari si urari de bine 😀 ( mama cat de comunist suna ) te tzuc :*

 • 3 ani « Supererou' tău

  […] Primul, respectiv al doilea an, le-am aniversat cu articole extrem de spirituale, dar cum perioada asta o ducem mai slăbuţ cu inspiraţia (ale naibii muze, pe unde or umbla?), o să prezint nişte clasamente. Top 3-uri evident. Să începem: […]

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: