Petre Marin

     Steliştii se mândresc cu veteranul lor, Petre Marin. De când joacă fotbal, a adunat mai multe meciuri în Europa decât Dinamo. Ajuns la 36 de ani, Roberto Carlos al Stelei n-are de gând să se retragă până nu-i aduce în Ghencea pe Messi şi pe Ibrahimovic.

     Stelistul Petre Marin nu s-a plictisit de fotbal. Joacă de 16 ani la cel mai înalt nivel. Ar fi vrut să joace în străinătate, dar n-a ieşit nici din Bucureşti. A jucat la Sportul, FC Naţional, Rapid şi Steaua. Campion a fost doar în Ghencea, de două ori.
     A început fotbalul la 7 ani, la Sportul Studenţesc, însă ca portar. A devenit jucător de câmp dupa ce şi-a rupt mâna la un turneu de fotbal în sală. În prima divizie a debutat pe 24 octombrie 1993, la un meci Sportul – Inter Sibiu.

     De atunci a strâns nu mai puţin de 435 de prezenţe în Liga I, ceea ce reprezintă un record în rândul jucătorilor aflaţi încă în activitate.

     În cupele europene a adunat aproape 80 de meciuri, fiind de fiecare dată stâlp de bază în linia defensivă.

     În grupele Ligii Campionilor a jucat 14 meciuri, iar la 36 de ani, mai are o singură dorinţă: titlul 24 cu Steaua şi o nouă participare în cea mai importantă competiţie inter-cluburi, pentru a-i aduce în Ghencea pe Messi şi Ibrahimovici.

     „Vreau să câştigăm titlul 24, să mai prelungesc contractul pe un an şi să joc din nou în Liga Campionilor. Dacă vom câştiga campionatul, visul meu este să jucăm cu Barcelona„, a declarat Petre Marin.

sursa: sport.ro

     Deci 1 singur jucător al Stelei are mai multe meciuri în cupele europene decât întregul club Dinamo, club care se crede rivalul Stelei… Nu cred că mai e nevoie să adaug nimic ca să demonstreze că Steaua nu are termen de comparaţie în România.

     Tot respectul pentru Petre Marin!

     SEMPER SVPERIORES!

Reclame

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: