Coşmar

În ’97 pierdeam returul cu PSG din turul III preliminar al Ligii Campionilor, deşi veneam cu un 3-0 la masa verde (bătusem şi pe teren, dar doar cu 3-2). Era un 5-0 sec, considerat suspect. Ţin minte că nici n-ajunsesem la vecin să vedem meciul împreună şi deja Raï marcase din penalty. Aveam vreo 9 ani şi m-am întors plângând.

În sezonul 1999-2000, Petrolul ne ardea de două ori: 5-1 la Ploieşti şi 1-4 în Ghencea. Cu doar două săptămâni înainte, Steaua eliminase West Ham (cu Paulo Di Canio, Frank Lampard, Joe Cole) chiar în Anglia, unde apărase 2-0-ul din tur.

2-4 cu Middlesbrough din semifinalele Cupei UEFA 2006 sau acelaşi scor cu dinamo din 2007 sunt alte umilinţe recente. Tot aici includ şi 0-2-ul din groapă de acum o lună. Şi totuşi, parcă toate astea adunate nu m-au făcut să mă simt ca aseară. Trecând peste faptul că jegul de săpunaru trebuia eliminat în minutul 20, la doar 2-1 pentru crapidişti, o echipă ca STEAUA n-are voie niciodată să ia 4 goluri până în minutul 30 😐 NICIODATĂ!!! Mai vine dracu’ să vă vadă meciul cu poli!

O menţiune specială vreau să fac pentru Kapetanos, singurul fotbalist rămas la echipă după plecările lui Ogăraru, Paraschiv, Neaga, Rădoi, Goian sau Ghionea. Kape, îmi pare sincer rău că nu ai prins vremuri mai bune, vremuri ante-gigi. Pe cât de iubit eşti acum, atunci ai fi fost de 10 ori mai mult!

Σεβασμός Καπετάνος!

LE: Ce caută Tătăruşanu la Steaua? Sau Tudose? Sau Bănel? Sau Tănase? E noul Hagi?! Tot cum a fost şi zicu?

Reclame

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: