Déjà-vu

Zilele trecute Adrian Neaga şi Petre Marin au semnat cu Unirea Urziceni. Ambii sunt foşti jucători ai Stelei, dintre cei mai iubiţi şi respectaţi de către suporteri, dar din păcate, doar de către ei. Căci conducerea nu s-a sinchisit să-i prelungească lui Jair contractul sau să-i facă o ofertă lui Rică, deşi amândoi şi-au exprimat tot timpul dorinţa de a juca în Ghencea.

Încet, încet se creează o colonie roş-albastră care aduce performanţe la Urziceni. Au luat titlul anul trecut cu Mihai Stoica manager, Dan Petrescu (pe care încă îl displac foarte, foarte mult pentru gestul făcut sub pod ;)) pe bancă, Narcis Răducan în staff şi Valeriu Bordeanu pe teren. Apoi l-au repatriat pe Sorin Paraschiv, fostul căpitan al Stelei, şi el alt jucător ieşit din vederile mult prea „competente” ale creditorului. Anul trecut a ajuns acolo şi Antonio Semedo. Iar acum, forţează pătrunderea în grupele Champions League cu cele două noi transferuri.

Povestea asta îmi aduce aminte de echipa celor de la FC Naţional la sfârşitul anilor 2000, când antrenaţi de Mihai Stoichiţă, îi transferaseră pe rând pe Marius Lăcătuş (Fiara s-a retras acolo, nu la Steaua aşa cum ar fi trebuit!!! :|), Daniel Prodan, Adi Matei, Sabin Ilie, Marius Iordache (şi am impresia că am mai uitat din ei). Ceva mai târziu avea să se întoarcă şi Dan Petrescu – jucătorul (pe care îl apreciez pentru toată cariera).

Déjà-vu-ul ăsta m-a făcut să realizez că de mai bine de 10 ani, Steaua nu ştie să-şi aprecieze jucătorii care chiar iubesc CLUBUL, nu cluburi, bombe sexy sau pe patron…

LE: Bafta Unirii în dubla cu Zenit! Mi-a devenit un club drag atât datorită Steliştilor de-acolo, cât şi a modului (unic în România) cu care joacă şi doresc victoria de la fiecare meci. Sper să-i urmăresc în grupele CL pe Ghencea şi să strig şi să mă bucur iarăşi pentru ei şi „alături de un vechi prieten” 😉

Anunțuri

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

One response to “Déjà-vu

 • Dutzu

  Nu ca as vrea sa ma laud, daaaaaar:

  MMStoica says:
  21/07/2010 at 19:59

  Am citit, e super articolul. Mai tb mentionat si Semedo. Si mie imi placea FC National, Gino a fost unul dintre cei mai buni conducatori de dupa ‘89.

  Comentariul a fost primit raspuns pe site-ul lui MM

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: