Un altfel de comentator

Aseară, puținii români care prind Look TV au fost martorii unui moment inedit. La începutul partidei Petrolul Ploiești – ASA Târgu Mureș, unul din comentatorii meciului, Marian Olaianos a precizat că nu-i va pronunța numele lui g. mureșan, individul care l-a accidentat extrem de grav pe atacantul Stelei și al echipei naționale, Raul Rusescu. „Nu e o acuzaţie, e un protest al unui comentator care crede în fotbal, care îşi respectă meseria şi nu poate să fie de acord cu un gest violent care a mutilat un fotbalist”. GSP a titrat imediat pe facebook „ŞOCANT! Aşa ceva nu s-a mai văzut! Gest nemaiîntîlnit al unui comentator la partida Petrolul – Tg. Mureş!”

Nu dragilor, nu este deloc ȘOCANT!, inedit sau alte titluri din presă. Este un gest normal. Aveți în față un comentator, un jurnalist sportiv cu coloana vertebrală care își respectă menirea. La fel este și cazul colegului său de aseara Bogdan Pasăre. Cei doi sunt comentatori de fotbal și fotbaliști, nu de coate-n gură, nu de kick-boxing, nu măcelari care lovesc parșiv pentru a mia oară.

Domnule Olaianos, oricum vă consideram un jurnalist care comentează un „altfel de fotbal” (tot e la modă expresia) împreună cu Marius Mitran în cadrul minunatelor emisiuni Replay, dar pentru gestul de aseară mă văd nevoit din nou să mă înclin.

Chapeau, mon cher!

Reclame

About Dutzu

Stelist, supererou, berbec. Vezi toate articolele lui Dutzu

2 responses to “Un altfel de comentator

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: